Sponsoren

 

Sponseren:

Heb je interesse om ons te sponsoren dan nemen we graag contact met je op. Elke bijdrage en/of creatief meedenken is welkom!  Interesse? mail ons >

 


Sponsoren:

 

 

Het Arsenaal 1309

Grand-café, Sociëteit, Wijnkoperij, Filmzaal, Whisky-winkel

Natuurlijk, eerlijk, puur. Dat is waar het grand-café voor staat. Want of je nu bij de flexitariërs, carnivoren of vegetariërs hoort: bij Het Arsenaal 1309 kan iedereen z’n honger of lekkere trek stillen. De gerechten die we serveren, worden gemaakt met ingrediënten die we zoveel mogelijk van dichtbij halen. Bijvoorbeeld uit onze eigen moestuin. Of bij onze kippen (die leggen heerlijke eieren). De varkens in onze tuin belanden na een goed leven uiteindelijk zelf in de keuken. Maar moeilijk doen we er liever niet over. Want eten – of je nu voor een broodje, een daghap voor de kleine beurs, soep of een compleet menu gaat – moet gewoon lekker zijn.
Ons motto is eet smakelijk!


foto arsenaal


arsenaal 2

 

Loopbaanburo BOB

 

Werken, iedereen wordt er beter van

Loopbaanburo BOB zet zich in voor werkzoekenden die hulp nodig hebben bij het vinden van werk. De kortste weg naar passend en duurzaam werk op de reguliere arbeidsmarkt is ons perspectief. Ieder mens is verschillend en daarom bieden wij maatwerk vanuit onze expertise.

Door deel te nemen aan het arbeidsproces voelen mensen zich goed, nuttig en sociaal. Werk geeft voldoening, maakt zelfstandig, kortom werken loont. Daarbij vinden we dat iedereen recht heeft op zelfontplooiing en maatschappelijke participatie. Werken ondersteunt dit proces. Daarbij verdien je niet alleen een salaris, maar je verdient zelfvertrouwen van je omgeving en wat nog belangrijker is, van jezelf.

Voor bedrijven en overheid zijn wij een betrouwbare samenwerkingspartner met grote kennis van de re-integratie en bewezen staat van dienst op het gebied van participatie en re-integratie. We bieden diensten op het gebied van HR en MVO/SROI.

Bob logo voor site

 

 

Ubbink B.V. te Doesburg 

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.