Stepteam Doesburg blij met nieuw tenue! Arsenaal 1309 en Ubbink N.V. bedankt!

DSC_9176Primeur: Stepteam Doesburg in nieuw tenue op 25 april 2015!

Ons spiegelbeeld geeft een fris en vernieuwend team weer! Stepteam Doesburg “alive and kicking”!!!

In november 2014 tijdens de eerste editie van Beursvloer* Doesburg zijn er leuke afspraken gemaakt met Het Arsenaal 1309 en met Ubbink B.V. te Doesburg.

De sporttenue’s die aangeschaft konden worden door deze afspraken werden voor het eerst gedragen tijdens de Voorjaarstocht op 25 april 2015 die gestart werd vanuit Het Arsenaal 1309. Een verslag van deze tocht tref je ook aan op onze site.

Om in de gedachte van de Beursvloer te blijven is nieuw tenue bij een lokale ondernemer aangeschaft nl. Warenhuis Staarink en zijn shirts bedrukt door Hami Drukkers te Doesburg.

Zeer content zijn we met het resultaat incl. opdruk van de sponsoren. Arsenaal en Ubbink bedankt!!!!

 

 

Tijdens een fotosessie door Henk-Jan Hulshof zijn een aantal leden van Stepteam Doesburg in nieuw tenue op beeld vastgelegd.

DSC_9161

 

 

Sportshirts met logo van Ubbink B.V.

 

 

 

 

 

 

 

DSC_9166

 

Sportbroeken met logo Het Arsenaal 1309

 

 

 

 

 

 

 

Beursvloer is een netwerkevenement waarbij maatschappelijke organisaties en bedrijven elkaar ontmoeten in een informele en dynamische sfeer. Beursvloer Doesburg brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bedrijven en organisaties bedenken voorafgaand aan de beurs wat zij voor elkaar kunnen betekenen, want wisselwerking is een belangrijk element. Dergelijk initiatief is in tal van andere plaatsen actief. Andre Bikker van De Schildersschool is een van de kartrekkers 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.