Stepteam Doesburg goes pink! Leontien ladies ride 22 juni 2014

Maf, roze, gezellig en sportief!

Wat een feest, wat een plezier en wat een vrolijkheid. Een maf idee van een nieuw steplid Birgit; “meedoen met de ladies ride”…..

Zo gezegd zo gedaan met 4 vrouwen sterk van ons Stepteam! Knop om, zoveel mogelijk roze aan, om en op en gaan met die banaan.

pink ladies

 

Totaal 45 km gestept met de nodige feestelijke prettige en smakelijke onderbrekingen. Gestart om 12.00 uur met Leontien op kop! Vier rustpunten onderweg. Schitterend zoals Lierderholthuis (omgetoverd tot soort sprookjesdorp), Heino (feestplein met DJ, hapjes, drankjes), Luttenberg (koffie en broodjes) en Marienheem (massage/kermis) in de rol van gastheer op de routes zijn gekropen en een koninklijke ontvangst hebben georganiseerd voor al die 5.000 fietssters en 4 steppers (Stepteam Doesburg). We vielen wel op en werden  luid toegejuicht als we fietssters voorbij stepten.

Er hing overal een feestelijke, zeer welkome sfeer. Je fietst/stept voor de gezelligheid maar ook voor het goede doel nl;  C&A Foundation die per inschrijfster 2,5 euro heeft gedoneerd aan de Leontien Foundation; geld dat gebruikt wordt voor het Inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Totaal gedoneerd is een bedrag van 12.500 euro, plus de vrijwillige donaties van deelneemsters, bijna 1100 euro in totaal.

Maffe dag met leuke herinneringen, leuke en gezellige mensen ontmoet en toch sportief bezig geweest met 45 km op de teller!

Wie weet tot volgend jaar met nog meer steppers!

Er werden ook prijzen uitgereikt aan de fietsers die er het leukst uitzagen, onderstaande groep heeft 1e prijs gewonnen.

Verslag Ladies Ride in Raalte

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.