Stepteamtocht 2014

De eerste steptocht in 2014 met leden van stepteam Doesburg is een feit. Afgelopen zondag 9 februari werd een flinke steptocht gemaakt. Daarmee is het stepseizoen weer geopend.

 Het was flink bikkelen tegen de wind in (windkracht 6!) maar het bleef droog en een ieder heeft de mooie afwisselende tocht van 25km volbracht.

Al steppend kom je op plekken waar je anders nooit komt en zie je hoe mooi omgeving Doesburg is, zoals De Veluwe. Gestept werd onder andere via Dieren, Spankeren, Leuvenheim, langs Landgoed De Wildbaan. Pitstop met appeltaart in buurtschap Broek bij De Vroolijke Frans na een stukje crossen door de bossen in Brummen. Vervolgens richting Hall langs Jachthuis Het Leusveld door bos, stuk langs het Apeldoorns kanaal richting Eerbeek, langs Priesnitz monument in Laag Soeren terug naar Dieren’.

Een van onze leden kreeg de laatste km.’s  nog een lekke band helaas. We hadden geen zin meer om de band te plakken en hebben het sportief en met teamwerk opgelost. Om de beurt een stukje joggen met de step (met lekke band) aan de hand;) Zo sociaal is Stepteam Doesburg. Met z’n allen weg met z’n allen thuis!

De sportieve middag werd afgesloten met een hapje en drankje in café Het Schilderij te Dieren . ‘Het was een geslaagde en gezellige dag voor alle leden met verschillende stepniveau’s. Wat tijdens zo’n dag en tijdens de training op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur geen probleem is en prima gaat’.

De eerste tocht van 2014 zit er op en de neuzen (eh steps) staan weer de goede kant op …. op naar een leuk nieuw sportief stepseizoen volop plannen!

stepteam

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.